Читај ми!

Потрага за Тијаном, житељи Бајмока у страху

Мештани села у близини Суботице страхују због неизвесне судбине 15-годишње девојчице. Вести о Тијани Јурић, која је нестала у суботу 26. јула, још увек нема.

Тијана је последњи пут виђена 26. јула у двадесет пет минута после поноћи, недалеко од Спортског центра "Рата" у Бајмоку, између улица Три истарске жртве и Његошеве.

Мештани постављају питање – како су родитељи могли да је пусте касно.

На оближњем игралишту се одржавао турнир, сва деца су била тамо, па чак и млађа од ње. Све је било осветљено. Нико није ни могао да посумња на нешто тако.

Кажу да их све то доводи до очајања и несигурности јер свако стрепи за своје дете.

Чињеницу да је лажни отмичар Тијане Јурић путем Фејсбука нудио откуп, осуђују као поигравање туђом несрећом, а добрих вести и даље нема.

После јучерашњег састанка са представницима мађарске полиције, министар Стефановић рекао је да постоје индиције да је Тијана виђена у Мађарској.

"Апсолутно се предузимају све мере и настављамо потрагу", рекао је Стефановић. 

Полиција и даље трага за 15-годишњом девојчицом, те због интереса истраге остали детаљи нису саопштени.

У акцију проналажења укључене су и специјалистичке екипе МУП-а Србије, саопштила је раније Полицијска управа у Суботици.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво