Без детаља о потрази за Младићем

Убудуће се неће износити детаљи о лоцирању Ратка Младића и акцијама његовог хапшења. Јавност ће бити обавештена тек онда када буде ухапшен, рекао је председник Националног савета за сарадњу са Трибуналом Расим Љајић.

Поводом писања појединих медија да је у Новом Саду спроведена акција хапшења хашког бегунца Ратка Младића, председник Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом Расим Љајић изјавио је "да не вреди извештавати о акцијама које нису дале резултат".

"Настојимо да прекинемо праксу да се након сваке акције о томе извештава, ако она није дала резултате", рекао је министар Љајић новинарима након посете породици Тинтор на београдској општини Палилула.

Љајић је нагласио да се убудуће неће износити детаљи о лоцирању Младића и акцијама његовог хапшења и рекао да ће јавност бити обавештена тек онда када буде ухапшен.

Према писању дневног листа "Прес", у недељу, 23. августа, "српске безбедносне службе са више од 50 полицијских специјалаца трагале су за Младићем на ширем подручију Новог Сада, а на основу информација да се тај хашки бегунац крије на територији Војводине премештајући се из једне у другу кућу".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи