Преминуо младић од последица саобраћајне несреће

Трећа жртва саобраћајне несреће која се догодила 28. августа на путу Косовска Митровица - Звечан, двадесетогодишњи Лазар Данчетовић умро је у болници у Крагујевцу.

У болници у Крагујевцу преминуо је Лазар Данчетовић (20), који је трећа жртва саобраћајне несреће која се догодила 28. августа на путу Косовска Митровица - Звечан.

У тој несрећи су погинули младићи Жељко Здравковић и Бојан Воиновић из Косовске Митровице, а лакше је повређен Љубиша Милосављевић, који је збринут у митровичкој болници.

Сахрана Данчетовића биће у суботу, у 14 сати, на гробљу Бозман у Крагујевцу, где је младић живео последњих година након одласка са Косова.

Саобраћајна несрећа се догодила када су се директно сударила два путничка аутомобила, највероватније због неприлагођене брзине "опела астре", којим је управљао Здравковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво