Читај ми!

Спречено кријумчарење експлозива

Полиција код Баточине пресекла ланац кријумчарења експлозива из рудника Ресавица у Крепољину. Заплењено 103 килограма експлозива и 300 детонаторских каписли. Ухапшене три особе.

Крагујевачка криминалистичка полиција је, након вишемесечног оперативног рада, ноћас запленила 103 килограма експлозива и 300 електронских детонирајућих каписли код Баточине, потврдио је за РТС начелник Полицијске управе у Крагујевцу Иван Ђоровић.

Експлозив је пронађен у путничком возилу ''мазда'' и био је намењен за продају.

Према саопштењу полиције, том приликом, због сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја, ухапшени су браћа Слађан П. (33) и Сенад П. (31), као и Миодраг Ш. (41) из Жагубице.

Сумња се да су Слађан П. и Миодраг Ш, из магацина рудника Крепољин, у коме су запослени, украли 103 килограма експлозива и 300 електронских детонирајућих каписли.

Путничко возило ''мазда'', којим су превозили експлозив и каписле, крагујевачки оперативци сачекали су на наплатној рампи код Баточине.

Претходно је заустављено возило којим је управљао Сенад П, коме је за накнаду од 100 евра задатак био да Слађана П. и Миодрага Ш. обавештава о полицијским патролама на које наиђе на путу, наведено је у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи