Ухапшен пљачкаш поште у Руми

Сремскомитровачка полиција саопштила да је открила осумњиченог за крађу 7,7 милиона динара из поште у Руми. Ухапшен осумњичени Еди С, новац враћен власнику.

У саопштењу полиције Сремске Митровице наводи се да се сумња да је Еди С. (25) са подручја Ирига, у ноћи између 28. и 29. августа, из просторија поште у Руми из 14 поштанских врећа украо више од 7,7 милиона динара и већи број пост експрес и препоручених пошиљки.

У акцији полиције пронађен је сав новац који је заједно са пошиљкама враћен пошти, а како пише у саопштењу, осумњичени ће после полицијског задржавања бити приведен истражном судији Општинског суда у Руми.

Полиција саопштава и да је приликом контроле на граничном прелазу Батровци, у понедељак, 31. августа, у специјално израђеном бункеру у задњем делу "мерцедеса", којим је управљала Сања М. (32), из Београда, пронашла 154.730 евра у разним апоенима.

Полиција је одредила задржавање Сањи М, а истражни судија Општинског суда у Шиду јој је после саслушања одредио једномесечни притвор, због сумње да је извршила кривично дело прикривања.

Полиција Сремске Митровице наводи и да је ухапсила хрватског држављанина Мирка Б. (47), осумњиченог за фалсификовање исправе и превару.

Мирко Б. (47) је на граничном прелазу Батровци, приликом уласку у Србију, показао фалсификат бугарске путне исправе.

Претходно је, како се додаје, Мирко Б, користећи фалсификат бугарске возачке дозволе, од рент-а-кар агенције у Шпанији изнајмио "ситроен 4", који му је, уз потврду, одузет.

После саслушања, истражни судија је Мирка Б. пустио да се брани са слободе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво