Читај ми!

Експлозија у пекари у Крушевцу

Крушевљанин С. Л. (28) лакше повређен када је намерно пустио плин који је експлодирао у једној крушевачкој пекари. Причињена велика материјална штета.

У једној приватној пекари у Крушевцу ноћас око 1.30 догогила се експлозија због пуштања веће количине плина, јавља дописница РТС-а из Крушевца.

Како незванично сазнајемо, плин је намерно пустио С. Л. (28), који је од раније познат полицији. Том приликом лакше је повређен и задржан је на хируршком одељењу Здравственог центра у Крушевцу.

Незванично сазнајемо да је мотив лоше пословање и наплата осигурања.

Након експлозије, избио је пожар који је брзом интервенцијом ватрогасних екипа угашен. Материјална штета је велика, а оштећени су и околни локали и станови.

Уништени локал у коме је до пре месец и по дана била пекара налази на Газиместанском тргу у близини Споменика мира.

У току је увиђај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво