Изручења по Интерполовим потерницама

Далибора Карадаревића (30) из Шапца, за којим је Интерпол Београда расписао међународну потерницу, грчка полиција изручила Србији.

Полиција Грчке предала је полицији Србије Далибора Карадаревића (30) из Шапца, за којим је Интерпол Београда расписао међународну потерницу због довршења кривичног поступка у којем је окривљен за продају и шверц дроге, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Полиција Србије изручила је полицији Немачке држављанина Босне и Херцеговине Мирсада Фазлића (33) за којим је расписана потерница због издржавања казне од шест и по година затвора на коју је осуђен због трговине дрогом и преваре, навео је МУП.

Држављанина БиХ Мирка Дачића (42) ухапсила је полиција у Јагодини по међународној потерници Интерпола Сарајева, која је расписана због кривичног дела убиства, додаје се у саопштењу МУП-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи