Читај ми!

Ухапшен због покушаја изнуде

Због основане сумње да је извршио кривично дело изнуде у покушају, ухапшен je Миљан Милосављевић из Владичиног Хана. Милосављевић је захтевао 300.000 евра или ће, у супротном, затровати погоне фабрике воде "Власинска роса".

Миљан Милосављевић из Владичиног Хана ухапшен је данас због основане сумње да је извршио кривично дело изнуде у покушају предузећа "Кока-кола ХБЦ Србија д. о. о." у Београду, изјавио је Танјугу премијер и министар полиције Ивица Дачић.

Дачић је рекао да је Милосављевић (37), звани Тоце, ухапшен у ефикасној заједничкој акцији полиције из Врања и Ниша, а у сарадњи са Вишим тужилаштвом у Врању.

Осумњичени је 10. септембра од директора погона "Власинска роса", која послује у оквиру предузећа "Кока-кола ХБЦ", захтевао да му се исплати новац у износу од 300.000 евра или ће, у супротном, затровати производе на тржишту, као и извориште у Топлом Долу, прецизирао је Дачић.

Дачић је казао да је такву претњу Милосављевић упутио писмом које је из Владичиног Хана упутио директору "Власинске росе" у месту Топли До, код Сурдулице.

Осумњичени је у коверти послао и СИМ картицу преко које је слао СМС поруке и давао инструкције где да донесу и оставе новац, навео је Дачић.

Према његовим речима, постоји основана сумња да је Милосављевић извршио још оваквих кривичних дела на подручју Пчињског округа, па је истрага и рад на доказивању у току.

Милосављевићу је одређено полицијско задржавање до 48 сати када ће уз кривичну пријаву бити спроведен дежурном истражном судији Вишег суда у Врању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара