Читај ми!

Пао авион код Обреновца

Две особе погинуле у паду спортског авиона код Обреновца. Погинули су Мирослав Веселиновић и Ђорђе Вујић, јавио је извештач РТС-а са места несреће.

У паду спортског авиона код Обреновца погинуле су две особе. Погинули су пилот Мирослав Веселиновић (1952) из села Уровци и Ђорђе Вујић из Сурчина (1983), јавио је извештач РТС-а са лица места.

Начелник Управе ватрогасно-спасилачке јединице у Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије Горан Николић рекао је да је ватрогасно-спасилачка екипа, која је прва стигла на место пада авиона, пронашла тела две особе које нису имале пулс.

Ултралаки авион "дукано" италијанске производње пао је у атару села Ратари неколико стотина метара од првих кућа, а несрећа се догодила синоћ око 20 часова.

Авион је приватно власништво.

"Око 21 час добили смо позив да је екипа хитне помоћи је изашла на неприступачан терен у шумовитом пределу, а на лицу места смо могли да констатујемо смрт две мушке особе", каже дежурни лекар хитне помоћи у Обреновцу др Жарко Станојевић.

У близини места несреће је спортски аеродром, одакле је авион узлетео.

"Када се прасак чуо посумњао сам да је дошло до трагедије, па сам звао полицију", рекао је један од очевидаца Милорад Панзаловић.

Истрага је у току и за сада се не зна узрок несреће, а претпоставља се да је у питању лом крила приликом покушаја слетања.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво