Због дроге затвор

Виши државни тужилац у Бијелом Пољу поднео је данас тамошњем Вишем суду оптужницу против Неџада Х. Халиловића (26) из Новог пазара због неовлашћене из производње и продаје дрога.

Халиловић је, према оптужници, 14. јула ове године из Србије у Црну Гору, као путник аутобуса на релацији Нови Пазар-Подгорица унео око три грама грама хероина, те да је "девет дана касније у Улцињу, у изнајмљеном стану, женској особи М.Г. дао те дроге на уживање".

У оптужници се наводи да је Халиловић, који је у притвору од 23.јула, признао у истрази да је дрогу унео у Црну Гору иако је знао да је уношење забрањено, "јер је исту унео за своје потребе".

Према Кривичном закону Црне Горе, за уношење дроге из друге државе запрећена је затворска казна од две до 12 година, без обзира да ли је дрога унета ради продаје или уживања.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи