Читај ми!

Тридесет година затвора за убиство полицајца

Због убиства полицајца у Новом Пазару, Фахрудин Маврић осуђен на 30 година затвора.

Судско веће Вишег суда у Новом Пазару осудило је на 30 година затвора Фахрудина Маврића због убиства полицајца Жељка Зечевића.

Судско веће којем је председавао судија Адил Бибић утврдило је да је Маврић 2. фебруара 2010. у полицијском аутомобилу отео пиштољ Зечевићу и пуцао му у врат.

Маврић је побегао из аутомобила, али је ухапшен после три дана у близини административне линије са Косовом.

Бибић је рекао да је 25-годишњи Маврић показао злочиначке намере тиме што је отео пиштољ полицајацу, иако га он није везао.

Фахрудин Маврић има право жалбе Апелационом суду у Крагујевцу, у року до 15 дана од дана изрицања пресуде, а време проведено у притвору урачунаће му се у казну.

Маврић је 2. марта 2010. године, на магистралном путу Тутин–Рибариће, у месту Батраге, у полицијском ауту отео службени пиштољ полицајцу Зечевићу и пуцао му у врат, а затим побегао.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво