Читај ми!

Ухапшен због претњи Холанђанима

Мирољуб Петровић, који је видео-поруком претио да ће срушити брану у Холандији, ако Радован Караџић, Ратко Младић и Војислав Шешељ не буду пуштени из притвора, ухапшен у Београду.

Припадници Службе за борбу против организованог криминала ухапсили су Мирољуба Петровића, који је путем видео-поруке претио да ће срушити брану на северу Холандије, уколико Хашки трибунал не ослободи из привора оптужене Радована Караџића, Раткa Младића и Војислава Шешеља, сазнаје незванично РТС.

Петровић је ухапшен у својој кући у Београду, на захтев Холандског тужилаштва за борбу против високотехнолошког криминала које га сумњичи за кривично дело угрожавања сигурности и изазивања панике.

Приликом хапшења није пружао отпор. По истеку полицијског задржавања од 48 часова, Петровић ће бити приведен надлежном истражном судији Вишег суда и Београду.

Мирољуб Петровић је средином априла на сајт Јутјуб поставио две видео-поруке у којима је претио дизањем у ваздух бране на северу Холандије, ако Трибунал у Хагу не пусти из привора Караџића, Младића и Шешеља.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво