Читај ми!

Спречено кријумчарење оружја

На граничном прелазу Хоргош спречен покушај кријумчарења три оптичка нишана и четири ваздушне пушке. Против возача у чијим колима је пронађено оружје, покренут прекршајни поступак.

Цариници су, у сарадњи са граничном полицијом, на граничном прелазу Хоргош спречили покушај кријумчарења три оптичка нишана и четири ваздушне пушке, саопштила је Управа царине.

Како је наведено, возило марке ''алфа ромео 156'', суботичких регистарских ознака, којим је управљао српски држављанин из Суботице нашло се у траци предвиђеној за путнике који немају ништа да пријаве царинској контроли, што су возач и сувозач потврдили.

Цариник је прегледом возила испод сувозачевог седишта пронашао три оптичка нишана марке "рајфл скоуп".

Испод задњег седишта пронађена су четири кундака за ваздушне пушке марке Б3-3 калибра 4,5 мм без серијских бројева, а испод предњег левог блатобрана, поред мотора, откривене су и четири припадајуће пушчане цеви.

Против возача је покренут прекршајни поступак пред надлежним судом, док су пушке и нишани привремено задржани, наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво