Читај ми!

СРС: Шешељ поново у болници

Због погоршања здравственог стања, лидер радикала Војислав Шешељ пребачен у болницу изван Хашког трибунала, саопштено из СРС.

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ пребачен је вечерас око 20 сати у болницу изван Хашког трибунала јер му се нагло погоршало здравствено стање, саопштено је из СРС.

Шешељ је, како се наводи, током дана имао драстично изражену тахикардију, аритмију и нагли пад притиска.

У саопштењу се додаје да СРС нема сазнања у коју болницу је Шешељ пребачен.

СРС је поново упозорила јавност и надлежне да, како је наведено, Хашки трибунал и даље угрожава живот Војислава Шешеља.

"Очиледно је да су све раније изјаве везане за здравствено стање Војислава Шешеља од стране представника Хашког Трибунала имале само један једини циљ, да обману грађане Србије и светску јавност јер је очигледно да је његово стање трајно нарушено и да постоји озбиљна опасност за његов живот", рекао је за РТС потпредседник СРС Драган Тодоровић.

Представници Трибунала још се нису огласили.

Лидеру Српске радикалне странке Војиславу Шешељу 12. јануара уграђен је пејсмејкер.

Трибунал Шешељу од јесени 2007. суди по оптужници за злочине над Хрватима и Муслиманима током ратова у Хрватској и БиХ, 1991-1993, а завршне речи су заказне за почетак марта.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво