Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронађени мртви

Позната певачица Ксенија Пајчин и манекен Филип Каписода пронађени мртви у стану у Никшићкој улици на Вождовцу. Полиција наводи да је највероватније реч о убиству и самоубиству.

У стану на Вождовцу у Никшићкој улици број 6, пронађени су мртви позната певачица Ксенија Пајчин (32) и црногорски манекен са којим је била у вези, Филип Каписода (22).

Према првим доступним информацијама, Пајчинова је пронађена са прострелним ранама на глави, док Каписода има прострелну рану на темену. Полиција је између тела Пајчинове и Каписоде пронашла пиштољ.

Испред зграде на Вождовцу окупио се велики број пријатеља, родбине, знатижељних грађана и естрадних звезда, а врх београдске криминалистичке полиције обавио је увиђај.

Директор полиције Милорад Вељовић рекао је за РТС да је око 19 часова полицији пријављено да су у стану мртви пронађени Пајчинова и Каписода и да је највероватније реч о убиству и самоубиству.

Вељовић је, такође, рекао да су комшије око 16.30 часова зачуле два пуцња, али да ће детаљи бити познати тек након увиђаја криминалистичке полиције.

Тела Пајчинове и Каписоде пронашла је певачицина мајка у стану који се налази на другом спрату стамбене зграде.

Станари зграде у Никшићкој улици број 6 пријавили су полицији пре три дана да је у стану у којем су се налазили Пајчинова и Каписода дошло до физичког обрачуна.

Ксенија Пајчин рођена је у Београду 3. децембра 1977. године. Основну школу "Филип Кљајић Фића" завршила је на Бановом Брду, а средњу Пету економску у Раковици.

Каријеру је започела као играчица у дискотекама. Потом постаје чланица музичке денс групе "Дак". Са хитом "Дачо волим те", група је постигла популарност међу млађом публиком.

Наставила је соло каријеру у Србији и Грчкој, а била је и власница плесне школе у Београду.

Важила је за једну од најсексипилнијих јавних личности у Србији и због тога је веома често била тема разноразних естрадних гласина.

Филип Каписода рођен је 3. априла 1987. године. Пореклом је са Цетиња. Пре него што је започео манекенску каријеру, бавио се рукометом, као и његов брат Петар Каписода.

Број коментара 477

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво