Одређен притвор убици Тијане Јурић

Осумњичени за убиство Тијане Јурић из Суботице Драган Ђурић из Сурчина саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Суботици. Судија одредио притвор, сазнаје РТС.

01.42 -  Драган Ђурић је пребачен у притворску јединицу Окружног затвора у Суботици, јавља извештач РТС-а Тони Бедалов.

01.00 - Судија Вишег суда у Суботици одредио притвор Драгану Ђурићу, након чега је смештен у притворску јединицу Окружног затвора у Суботици, сазнаје РТС.

22.57 - Завршено саслушање Драгана Ђурића у Вишем јавном тужилаштву. Сада се налази код судије Вишег суда у Суботици за претходни поступак, који треба да одлучи о притвору.

21.57 - Осумњичени Драган Ђурић на саслушању о убиству Тијане Јурић.

Како РТС сазнаје, Драган Ђурић из Сурчина саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у Суботици које ће вероватно предложити притвор.

Након тога одведен је судији Вишег суда у Суботици за претходни поступак који треба да одлучи о притвору који може да траје до 30 дана.

Очекује се да ће Драган Ђурић, након решења о одређивању притвора, бити пребачен у Окружни затвор у Суботици.

Дан пре убиства, Тијана се вратила са мора. У друштву је кренула кући али се сетила да је заборавила да врати позајмљену дуксерицу.

Седам минута је била сама. У тих седам минута колима је наишао Драган Ђурић који ју је убио. Дванаест дана касније он је ухапшен.

Драган Ђурић из Сурчина признао је убиство девојчице и показао место на којем је закопао тело.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 09. авг 2014, 20:34) - anonymous [нерегистровани]

Ne razumem..

pesak nosio u gepeku..??
znaci nameravao je odavno da nekog ubije..??

(субота, 09. авг 2014, 18:07) - anonymous [нерегистровани]

Da li ubica laze?

Zasto niko ne pominje devojcicu Milicu Brasanin koja je takodje silovana i ubijena na podrucju Subotice prosle godine? Posebno zato, jer je ubica lagao da je devojcicu Tijanu Juric udario kolima, pre nego sto je silovao i ubio, jer nisu nadjena nikakva ostecenja njegovih kola, a posebno jer je pripremio i pesak u gepeku pre samog ubistva, da bi brze zakopao telo ubijene?

(петак, 08. авг 2014, 22:30) - anonymous [нерегистровани]

Suboticanin

Gde bre u Subotici. Ne sumnjam da ce biti osudjen na maksimalnu kaznu, jer je ovaj slucaj svakog coveka potresao. Ali gde bre u Subotici?! Grad je suvise mali, svako svakog poznaje.  Zatvor u Subotici je star, raspada se, i nije mesto za ovog zlotvora. Bilo bi mu i suvise lepo. Drustvo bi mu pravili sitni lopovi koji imaju slobodan vikend.