22 милиона за школу „Свети Сава” на Умки

Секретаријат за образовање упутио је јавни позив за санацију зграде интерната, објекта школе и уређење дворишта за основно и средње образовање „Свети Сава” на Умки.

Градски Секретаријат за образовање, како је наведено у саопштењу, упутио је позив за санацију интерната и школе „Свети Сава", која је процењена на 22 милиона динара.

У згради интерната биће санирани, зидови, плафони, подови у свим учионицама, као и санитарни чворови, водоводне и канализационе мреже, електроинсталације и инсталације громобрана, изградиће се септичка јама у котларници и подрумским просторијама, док ће се у школском дворишту направити пешачке стазе и платое за извођење наставе у природи.

Објекти су грађени 1947. године, а дограђивани 1967. и 1968. године. Школу похађа око 150 ученика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи