Највише награда РТС-у

"Вечерње новости" доделиле награде за најпрестижнија телевизијска остварења у 2010. години по избору гледалаца. Највише награда припало РТС-у, Дневнику, спортском, филмском и домаћем серијском програму, телевизијској "Слагалици" и емисији "Балканском улицом".

Награде за најпрестижнија телевизијска остварења у 2010. години, по избору гледалаца у више категорија, доделио је лист Вечерње новости. Највише награда припало је програму РТС-а.

Награду за најгледанији информативни телевизијски програм однела је редакција Информативног програма Радио-телевизије Србије (РТС), за Дневник у 19.30, али и за најбољи програм у категоријама спортског, филмског и домаћег серијског програма.

Награду за најгледанију страну серију добила је екипа Прве телевизије, за турску серију "1001 ноћ", за коју су гледаоци гласали у највећем броју, према истраживању агенције "24/7 communications".

У категорији забавног телевизијског програма, телевизијска "Слагалица" је осми пут однела то признање, као квиз који се већ 15 година емитује на РТС-у.

За најгледанији ток шоу-програм, награду је једногласно добила ауторка емисије Утисак недеље ТВ Б92, Оља Бећковић, док је за најбољу документарну емисију награду добила Весна Дедић, ауторка емисије Балканском улицом, која се емитује на РТС-у.

Награду за ТВ лице године у мушкој и женској конкуренцији, добили су водитељи Пинк телевизије, водитељка јутарњег програма Јована Јанковић и водитељ емисије Ами Џ шоу Огњен Амиџић.

Титулу у категорији лапсуса понели су спортски коментатор Телевизије Београд Владимир Мијаљевић и водитељка вести ТВ Авала Јасна Поповић-Ћосић, која сматра да је у тој категорији конкуренција била вероватно највећа.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи