У интересу свих који су против

Члан Једниствене Србије Радиша Урошевић каже да је дао оставку на место члана Управног одбора ПТТ-а “у интересу свих који су били против њега”.

Певач народне музике и функционер Јединствене Србије Радиша Урошевић потврдио је у изјави Танјугу да је поднео неопозиву оставку на место члана Управног одбора ПТТ-а и навео да је то учинио "у интересу свих који су били против његовог именовања и сумњали у његове квалитете".

"После негативне кампање писаних и електронских медија поводом мог именовања на функцију члана Управног одбора ПТТ-а одлучио сам да поднесем оставку јер мени лично, али и странци којој припадам -Јединствној Србији, функције нису приоритети, нити мени она нешто значи", рекао је Урошевић.

Певач је нагласио да је разлог да поднесе неопозиву оставку и тај што не жели да омаловажи оно што је годинама стварао.

Не желећи да коментарише имановања других чланова Управних одбора у предузећима, Урошевић истиче да је успешан породичан човек иза кога стоји више од 30 година поштеног и одговорног рада.

Урошевић, који је за члана Управног одбора предузећа ПТТ именован 14. октобра, рекао је и "да су многи очигледно од њега очекивали много".

Оставка Урошевића уследила је после бројних писања медија да он нема потребне квалификације. Према писању Блица, певач је тврдио да није потпуно неупућен у телекомуникације, јер његов син има радио-станицу.

Блиц пише и да је Урошевић био један од осумњичених у афери "Индекс", јер је ургирао за извесну студенткињу. Урошевићево појављивање пред судом у Смедереву, по тој оптужби, запамћено је као "изузетно неформално", зато што је, између осталог, слао пољупце новинарима.

Вечерње новости писале су да Урошевић нема квалификација, нити знања о функционисању "Пошта Србије" и да има завршену Средњу школу ученика у привреди.

"Поред певања имам и други бизнис, јер продајем пољопривредне машине. Желим да учим и детаљно ћу се припремити за сваку седницу", рекао је Урошевић, а пренеле су Вечерње новости.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво