У двадесетој и диплома и посао

У двадесетој години, Београђанка Нина Кршљанин стекла диплому Правног факултета са просечном оценом десет. Постала најмлађи дипломац Универзитета у Београду, а сада је и сарадник у настави на том факултету.

За разлику од већине својих вршњака, Нина Кршљанин је са двадесет година дипломирала на Правном факултету. То и чињеница да јој је просечна оцена током студирања 10 помогло је Нини да постане и сарадник у настави на предмету Национална историја држава и права.

Нина сматра да је кључ успеха, пре свега, вредан рад и да се због тога не мора жртвовати сав приватни живот.

"Ја сам за време студија имала сасвим довољно времена и да се забављам и да се бавим и својим хобијима, просто треба редовно и вредно радити, а не почињати вредно радити тек неколико дана пред испит", каже Нина.

Професори је углавном знају из студентских дана и са њима има добре односе. Већини њих је, каже, захвална за свој успех.

На основу једногодишњег искуства држања вежби каже да они који желе да стекну право знање, углавном сами знају како да се поставе и према наставницима и према предмету.

Рођена Београђанка, и основну и средњу школу завршила је у школи при амбасади Руске федерације у Београду.

На Правном факултету где је завршила основне и мастер студије, креће и у освајање доктората. Нада се да ће ту и остати.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво