Читај ми!

Отац несталог младића: Верујем полицији, ако нешто знате – јавите, макар и анонимно

Ненад Периш, отац несталог младића из Сплита, рекао је за београдске медије да верује српској полицији и апеловао на све који имају било какву информацију да је јаве, макар и анонимно.

Ненад Периш је стигао у Београд, у ком је његов син Матеј нестао 31. децембра. Полиција од тада интензивно трага за њим.

"Дошао сам да видим где се то десило, немам никакве нове информације. Имам апсолутно поверење у полицију и све што раде. Из онога што сам досад чуо, раде врло професионално, они воде истрагу и за све информације су они надлежни", рекао је отац несталог Матеја Периша.

Каже да га је звало много људи из Србије и нудило му помоћ. Оно што је њему потребно је информација о томе шта се догодило.

"Молим грађане Србије, све који знају нешто, да се не боје, да то пријаве, да убаце у нечији сандучић, макар анонимно", рекао је Периш.

Каже да треба пустити полицију да ради свој посао и још једном апеловао на све који имају неку информацију да је поделе.

"Апсолутно верујем у све оно што се ради, сигуран сам да је то најбољи пут, како ћемо доћи до решења, без уношења икаквих сумњи, јер ја нисам криминолог, нисам неко ко зна тај посао. Ја сам родитељ који у овим тренуцима можда тако размишља и на један начин који превише емотиван", рекао је Ненад Периш.

МУП је раније данас саопштио да је нестанак младића пријавио његов пријатељ 31. децембра у 18 часова.

Матеј Периш је то вече био у клубу "Готик" са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Они су сви дали своје исказе полицији, а према писању хрватских медија, један од њих је рекао и да у клубу "није било опасног друштва". Његова јакна је остала у клубу.

Матеј Периш је дипломирани економиста и бивши ватерполиста. Висок је 188, има плаву косу и плаве очи. У тренутку нестанка на себи је имао црну мајицу, фармерке и црне патике са белим ђоном.

Београдски медији пишу да су надзорне камере наводно снимиле Сплићанина како се креће ка степеницама које се спуштају ка једном сплаву. Ипак, снимак је доста лошег квалитета због магле која је била те ноћи.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије