Ђорђевићи ускоро у новој кући

Небојши Ђорђевићу из Врњачке Бање, самохраном оцу четворо мале деце, Центар за социјални рад почео је крајем прошле године да гради кућу. У акцију су се укључили и нови донатори, па је процес знатно убрзан.

Центар за социјални рад Врњачке Бање почео је још крајем прошле године да гради кући Небојши Ђорђевићу, самохраном оцу четворо деце. Радови су каснили, али су донатори из словеначке амбасаде знатно убрзали процес.

"Оптимиста сам и ја и деца, надамо се да ће све бити како треба", рекао је Небојша Ђорђевић.

Представници Амбасаде Словеније са партнерима дошли су у Врњачку Бању и потписали уговор од 440.000 динара, како би помогли наставак изградње.

"Желим и надам се да ће у новој години ова породица са новим кровом над главом имати нови почетак бољег живота", рекла је Јадранка Штурм Коцјан, отправник послова Амбасаде Словеније.

Донација словеначке абасаде није покрила све трошкове, али се изградња знато убрзала.

"Ми треба да покажемо мало више савести и да смогнемо снаге да купимо сва средства и омогућимо овој породици да се усели у нову кућу и започне нови живот", рекао је директор Центра за социјални рад у Врњачкој Бањи, Раде Чеперковић.

Са новом донацијом, у питању су седмице, а не месеци, до коначног усељења породице Ђорђевић у нову кућу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи