Четири ствари које морате узети у обзир у потрази за новим породичним домом

Једна од значајнијих одлука коју доносите у животу је усељење. Зато добро размислите – који су то критеријуми које желите да ваш нови животни простор испуњава?

Куповина некретнине није нешто што чините често, поготово када је у питању одабир породичног дома. У потрази за идеалним станом, породице се све чешће окрећу модерним комплексима који пружају много више од самог места за живот. Једно од најтраженијих је Belgrade Waterfront, највећи развојни пројекат на самој обали Саве, а ево и због чега: 

1. Локација, Локација

Одлична повезаност са кључним градским тачкама и садржајима чине Belgrade Waterfront једном од најатрактивнијих локација за породице. Запамтите, ви бирате окружење у коме ће ваша деца одрастати - зато су близина школа и вртића, али и забавних садржаја, паркова и реке, незаобилазне ствари на листи жеља. Томе обавезно додајте и довољан број паркинг места - за вас, али и за ваше госте.

2. Добра организација простора

И више од тога. Belgrade Waterfront у понуди има најразличитије структуре станова, прилагођене вашим потребама. Осим отвореног плана и повезаности дневне собе, кухиње и трпезарије који омогућава да породица буде увек на окупу, сви станови имају терасе са најлепшим погледом на реку, град, парк или Кулу Београд, будући симбол града. Уградни елементи попут ормара, као и просторија за вешерај, додатне су погодности које ће вам омогућити да максимално искористите и добро организујете ваш будући дом.

3. Додатни садржаји

У оквиру овог модерног београдског насеља, свака зграда поседује своје уређено дворише и игралиште за децу, па малишани имају простор за игру на отвореном, у безбедном окружењу у оквиру самог објекта. Али то није све! У појединим зградама у оквиру Belgrade Waterfront, станарима су на располагању и приватан вртић, теретана или базен у склопу зграде, а свака зграда има рецепцију, видео надзор и обезбеђење.

4. Све на дохват руке

Осим онога што вам је доступно у оквиру саме зграде, подједнако је важно и оно што вас чека када из ње изађете - и то на највише неколико минута шетње. Најлепше београдско шеталиште Сава Променада, једна од највећих престоничких зелених оаза Савски Парк, највећа регионална шопинг дестинација Галерија Белграде, али и прегршт кафића, ресторана, продавница и простора посебно дизајнираних за дечију забаву, попут Сава Плаy, представљају неке од садржаја који ће овај јединствени пројекат на обали Саве сврстати у врх ваше листе приликом одабира будућег породичног дома.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи