Младен Милошевић нови омбудсман Београдског универзитета

Професор Младен Милошевић нови је омбудсман Универзитета у Београду, одлучио је на данашњој седници Савет Универзитета у Београду.

Младен Милошевић је ванредни професор Факултета безбедности, а на место омбудсмана дошао је после професора Бранка Ракића.

Савету су данас, после готово једногодишњег одсуства, присуствовали и новоименовани чланови Савета које је именовала Влада Србије, подсећа председник Савета проф. Александар Поповић.

Сада Савет Универзитета у Београду ради у пуном сазиву.

Посебна дужност за Филолошки факултет током Европских универзитетских игара 

Ректорка Иванка Поповић поверила је Филолошком факултету посебну дужност током 5. Европских универзитетских игара.

Одабрани студенти - волонтери Филолошког факултета, биће аташеи Ректората Универзитета у Београду и пратиће више од 150 ректора на Ректорској конференцији од 10. до 12. јула и промовисати Универзитет у Београду током игара од 12. до 25. јула ове године.

Према речима продекана Филолошког факултета проф. Јулијане Вучо, одабрани студенти ће се истицати знањем страних језика, а посебно језика којим говоре ректори гости Универзијаде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво