Хеликоптер се вратио због лошег времена, Вучић отишао на цицвару

Хеликоптер председника Србије Александра Вучића на лету из Дрвара за Београд био је принуђен да се врати у Мркоњић Град због лоших временских услова.

Председник Србије решио је да принудну паузу искористи и у ресторану на оближњем језеру Балкана поједе локални специјалитет – цицвару.

"Пошто су нас временски услови спречили да хеликоптером наставимо пут, вратили смо се овамо код језера Балкана и Мркоњић Града и сада, уместо доручка, ручамо врхунску цицвару од кукурузног брашна. А овде у читавом крају, Шипову, Купресу и Мркоњић Граду, кисело млеко је познати специјалитет, тако да уживамо у нашим, српским специјалитетима", рекао је Вучић у видео-снимку.

Председник је посетио и Чипуљић код Бугојна у БиХ, родно место свог оца.

Тамо је свратио у пекару "4А" код Заима, где је, како је објавио и на Инстаграму, пробао "врхунску зељаницу", сирницу и кромпирушу.

Вучић је тај тренутак забележио и фотографијом на којој је у друштву са Алмом и Самиром, које су "развукле" пите.

Обишао је и локалну цркву у Чипуљићу, заједно са локалним свештеником, те поразговарао са мештанима, које је затекао у црквеном дворишту. 

Вучић је у Чупуљићу такође обишао порушене породичне куће Вучића.

За крај, сусрео се са Шерифом, пријатеље из младости, са којим је освежио сећања на заједничке тренутке, укључујући и момачку тучу, која, како је рекао, није окрњила њихов пријатељски однос.

Шериф га, пренео је новинарима, увек дочека кад долази у "родни" крај.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво