На Светосавској академији уручене награде најуспешнијим ученицима и професорима

Савиндан је слава ђака, студената и професора а најуспешнији су добили Светосавска признања. У Народном позоришту у Београду одржана је Светосавска академија, под називом "Корак даље".

Министар просвете Младен Шарчевић поручио је да сва деца морају имати услове за квалитетно образовање.

"Слободно можемо рећи да славимо осам векова рада на образовању нације који је започео наш Свети Сава. Захваљујући њему и онима који су следили његов пут данас у Србији имамо преко милион ученика и студената, преко 120 хиљада запослених људи у области образовања и науке. Имамо бројне установе и институције и тешко је то набрајати. После дугих изазова који су пред нама у овој години били, пре свега, много тога што је започето морамо да завршимо, али и да учинимо да одрживи систем и даље настави да се развија", рекао је министар Шарчевић на Светосавској академији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи