Преминуо сниматељ РТС-а Миодраг Воркапић

Наш драги колега и пријатељ Миодраг Воркапић изненада је преминуо у 58 години живота. Више од тридесет година радио је у РТС-у на пословима студијског сниматеља и директора фотографије у Телевизији Београд.

Био је веома омиљен и цењен међу колегама и привржен послу и професији.

Својом стручношћу и пожртвованошћу дао је веома велики допринос многим капиталним пројектима ове куће. Највише уметничке домете приказао је као директор фотографије на бројним ТВ филмовима и серијама као што су "Силвија", "Ближњи", "Смешне и друге приче", "Христос Воскресе" и други.

Његовим изненадним одласком изгубили смо много више од колеге, пријатеља и уметника, изгубили смо још једног у бескрајном низу људи који су нам живот чинили лепшим и потпунијим.

Датум комеморације и сахране биће накнадно објављени.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво