Инспектор Нововић: Невероватно задовољство када сам видео Монику живу

Инспектор Криминалистичке полиције Златко Нововић први је у недељу дошао до куће у селу Пасјача у којој је након десет дана потраге пронађена отета девојчица Моника Каримановић. Каже да је Моника била уплашена јер јој је Нинослав Јовановић говорио да ће полиција да их туче ако их пронађе.

Златко Нововић каже да су полицајци у недељу на терену прикупљали обавештења од грађана и обилазили напуштене куће, викендице и помоћне објекте, трагајући за Моником и Нинославом Јовановићем.

Истиче да су апеловали на грађане да пријављују уколико виде нешто необично и сумњиво и обилазе своје објекте и када полиција оде.

"Јавио се човек и рекао да је видео Нинослава Јовановића. Како ми је рекао, његов син га од раније лично познаје. У односу на дојаву дежурне службе, били смо тамо у року од десетак минута. Део људства је кренуо у правцу у којем је Јовановић побегао, а ја сам дошао до куће где су чекали власник и његов син", објашњава Нововић.

Каже да је, приликом сусрета, Моника била уморна, исцрпљена, збуњена и уплашена.

"Седела је на кревету и молила је да је не бијемо, иако сам јој ја већ рекао да сам из полиције. Касније је рекла да јој је Нинослав причао да ће полиција много да их туче уколико их ухвати", прича инспектор Нововић.

Oдмах је обавестио надлежне и позвао Моникину мајку да би је мало опустио док не дође екипа Хитне помоћи.

"Невероватно је задовољство када нађете живо и надам се здраво дете у таквој ситуацији", истиче Нововић.

Нововић истиче да нико од његових колега нема осећај да је Нова година.

"Изгубили смо појам о времену. Од петка, када је пријављен нестанак до данас, идемо само на седам, осам сати кући, одспавамо, спремимо се и враћамо се назад", објашњава инспектор Златко Нововић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво