Девојчица нестала у Нишу

У Нишу је пријављен нестанак дванаестогодишње девојчице из околине тог града, која је на себи имала белу блузу, црну јакну и црне панталоне, сиви шал, розе патике и ранац. Полиција интензивно трага за њом и позива све који имају било какву информацију да се јаве на број телефона 018/522-982.

Девојчица је висине око 170 центиметара, црне косе и тамних очију, саопштио је МУП. Њој се од јуче, на путу до школе, губи сваки траг.

Девојчица М. K. је из приградског насеља Суви До и ученица је шестог разреда Основне школе "Зоран Ђинђић", јавља дописник РТС-а.

Мајка Александра каже да је она изузетно дете, добар ђак и да нема обичај да носи телефон са собом, иако јој је више пута саветовала до то уради да би могла да позове ако јој је потребна помоћ.

"Никад није носила, само дође кући на Јутјуб пола сата и хвата се за књигу, да учи", истиче мајка нестале девојчице.

Поред полиције, у потрагу су кренули рођаци и пријатељи. Девојчица се из школе није вратила у уобичајено време, а тада је стигла и потврда да није била на настави.

Рођак Александар Османовић наводи да су је тражили у кругу од најмање пет километара, али да нису нашли ни ранац, јакницу, никакав траг који би их довео до ње.

Зоран Метић, такође девојчицин рођак, каже да су ишли дуж пруге. "На свашта сумњамо, и онда смо и ту погледали, нема је ту", наводи Метић.

Полиција интензивно трага за девојчицом са фотографије и позива све кoји имају било какву информацију о њој да се јаве на број телефона 018/522-982.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се