Чланови Дечје филхармоније покрадени током концерта у Београду

Диригент Дечје филхармоније Љубиша Јовановић објавио је на "Фејсбуку" да су током синоћњег концерта у Центру "Сава" деца покрадена.

Љубиша Јовановић је објавио да је деци покраден новац из џепова, новчаника, ранаца.

"Неком која стотина динара од џепарца, другима по неколико хиљада од карата за превоз који им је надокнађен. Најпотреснији је траг на душама те наше деце, њихова запрепашћеност, збуњеност, неверица у очима. Њима је синоћ украден део срца, бића, чистоте", написао је диригент на Фејсбуку.

Према његовим речима, исто се дешавало у последње време на концерту Јеле Чело, последњем наступу СОРТС, на Радости Европе.

Jовановић је апеловао да се руководство и обезбеђење Центра "Сава" побрину да се деци надокнади свака пара.

"Морамо показати деци да смо достојни њихове младости и унутрашње лепоте, не смемо зажмурити над нечијом небригом, немаром и могућношћу да процес васпитавања младих буде подвргнут руглу на овакав начин", истакао је диригент Дечје филхармоније. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво