Самостални синдикат поштанских радника: Отпор радника не посустаје

Поводом јучерашњег саопштења ЈП "Пошта Србије", огласио се Самостални синдикат поштанских радника наводећи да радници који су у штрајку трпе "највеће репресије".

У саопштењу Самосталног синдиката поштанских радника наводи се да "ни највеће репресије нису поколебале запослене у Пошти да одустану од обуставе рада".

Указујући на то да запослени трпе велики притисак, Самостални синдикат поштанских радника наводи да се један од запослених у Краљеву у знак протеста самоповредио.

Такође наводе и да су јутрос уручене суспензије за више од 200 запослених, додајући да се спекулише да ће број суспендованих бити много већи.

У саопштењу поручују да их "никакве претње и суспензије не смеју поколебати у нашој борби за зараду иоле достојну пристојног преживљавања".

"Самостални синдикат поштанских радника је спреман да заједно са другим организацијама које заступају и подржавају запослене у обустави рада у што скорије време предузме мере отпора насиљу које спроводи пословодство предузећа на челу са Миром Петровић", наводи се између осталог у саопштењу Самосталног синдиката поштанских радника поводом штрајка у ЈП "Пошта Србије".

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи