Нови Сад међу 10 најбољих божићних маркета у Европи

Нови Сад је освојио десету позицију међу 24 најбоља божићна маркета у Европи, а иза себе је оставио градове попут Келна, Братиславе...

Према гласовима на порталу "European Best Destinations" титулу града са најбољим божићним маркетом у Европи за 2020. освојила је Будимпешта.

Нови Сад је, иначе освојио десето место са 11.556 гласова и тако је ушао у "Top European Christmas Markets".

Нови Сад је добио 78,4 одсто гласова из 88 земаља света и 21,6 одсто гласова из Србије.

Иначе, посетиоцима сајта из Велике Британије, Русије и Бразила "Новосадски винтерфест" налази се међу три омиљена божићна маркета. Распевана јелка – Singing Christmas Tree, Дечија играоница у сену и вожња фијакером оцењени су као најзанимљивије атракције фестивала.

У избору на порталу "European Best Destinations" учествовало је 289.714 гласача из 116 земаља света.

Овим резултатом "Новосадски винтерфест" аутоматски се кандидовао за избор за најбољи божићни маркет у Европи 2021. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи