У Ваљеву отежана исплата пензија, у Нишу уобичајено

Због обуставе рада, на шалтерима у главној ваљевској пошти данас нису исплаћиване пензије. Платни промет у нишким поштама, како незванично сазнајемо, ради уобичајено.

У главној ваљевској пошти данас нису исплаћиване пензије, али су поједини шалтери у другим мањим поштама у Ваљеву радили и пензије су се могле подићи.

Према инфомацијама представника радника из Главне поште, који су у обустави рада, поштари у Ваљеву за сада неће делити пензије на кућним адресама.

Платни промет у нишким поштама, како незванично сазнајемо, ради уобичајено, што значи да су пензионери данас на шалтерима могли да подигну пензије.

Примају се и пошиљке, али због обуставе рада у главном диструбутивном центру која је, како нам је незванично потвђено, још на снази, рок испоруке грађанима не могу гарантују.
 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 10. дец 2019, 15:00) - milan lala [нерегистровани]

Posta i penzije ?

Penzije treba drzava da direktno uplacuju penzionerima na njihov bankovni racun i da penzioneri onda koriste svoju bankovnu karticu i sa njom placanju racune i kupuju. A kad im treba gotovina mogu je izvaditi sa svog racuna uz pomoc kartice na bankovnim automatima, umesto sadasnjeg zastarelog
ne potrebnog cekanja postara sa gotovim novcem . Posta neka se bavi pismima i drugim raznim posiljkama. .