Половна ски-опрема нарочито популарна на Експозиму

Планине су се забелеле, па ски-сезона може да почне. И зато треба обновити опрему, а то је најбоље урадити на Експозиму.

Нова или половна опрема, како вам воља или како вам дозвољава новчаник. Свега има на Експозиму.

"У зависности од бренда, нудимо попуст од 15 до 25 одсто, људи долазе, ово је идеална прилика да се обнови опрема, све је на једном месту", рекао је Дејан Јагличић из "Беоспорта".

Половна опрема је нарочито популарна.

"За почетнике, комплет опрема, скије, панцерице и штапови кошта око 100 евра, за рекреативце 150, а за боље скијаше 200 и више", испричао је Небојша Зарић из златиборског ски-клуба "Профи".

Скијалишта Србије продају ски-пас по промотивној цени.

"Сви они који купе сезонски ски-пас како у Скијалиштима Србије, тако и у Скијалиштима Црне Горе, могу у току сезоне скијати један викенд наизменично у скијалиштима у Црној Гори и Србији", навео је Дејан Ћика директор Скијалишта Србије.

Ако још нисте купили зимски аранжман, и то може да урадите на Сајму и то уз попуст. И подсећање, у сва четири скијалишта у земљи, Горска служба спасавања брине о нама.

"Све је популарнији фри рајд где људи скијају, односно бордају ван стаза, па се дешава да се по магли или неким још горим временским условима изгубе, али ту смо ми да их што пре пронађемо и спасимо", истакао је Стефан Дракулић из Горске службе спасавања.

Манифестација Експозим траје до недеље увече.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво