"Треће три" са професором Стојадиновићем стижу у Београд на наградно путовање

Након молбе професора Славољуба Стојадиновић из Велике Плане, који је савладао непознатог мушкарца у школи - да се деци обезбеди наградна екскурзија, из "Јуте" поручују да чувено Треће три стиже у Београд до краја године.

Када је професор из Велике Плане Славољуб Стојадиновић био у гостима Београдске хронике похвалио је своје ђаке и рекао да су сигурно заслужили једно наградно путовање. 

Професор физичког васпитања успео је да савлада непознатог мушкарца који је са аутоматском пушком и бомбама упао на час у средњој школи у Великој Плани.

Екипа Београдске хронике је позвала Јуту и Треће три стиже у Београд. 

Директор Удружења туристичких агенција Александар Сеничић је рекао да је идеја да се мало релаксирају деца и професор који се показао као прави просветни радник и неко ко брине о тој деци.

"Идеја је да им учинимо плезир, да их доведемо у Београд, да проведу дан или два и да им омогућимо да обиђу неке од знаменитости - као Музеј илузија који би им био занимљив и још неке музејске поставке у Београду", рекао је Сеничић

Према његовим речима, у зависности од боравка видеће да ли ће бити још неких активности али идеја је да се помогне деци да забораве на непријатности које су умали и сигуран је да ће до краја године то успешно реализовати.

"Није једноставно наћи 40 карата, али покушавамо да нађемо неку од представа да угосте децу да буду на представи што би им био доживљај. Верујем да ћемо негде наћи модел да буду гости и неког од позоришта", закључио је Сеничић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво