Акција прикупљања помоћи Албанцима након земљотреса

Грађане Албаније погодио је разарајући земљотрес. Најмање 40 људи је погинуло, а више стотина је повређено. На хиљаде људи је изгубило своје домове.

После првог потреса јачине 6,4 јединица Рихтерове скале, Албанију је погодило 100 накнадних потреса од којих су два била јачине пет јединица.

Многи су остали без крова над главом и живот им се у једном тренутку променио, изгубили су своје најдраже или је њихова судбина још неизвесна.

Оно што је угроженима најнеопходније су храна за бебе, конзервирана храна (брашно, уље, шећер, со, конзерве, пасуљ, пиринач, тестенина и слично) ћебад, средства за хигијену (посебно хигијенски улошци и пелене).

Акција сакупљања помоћи организује се преко Куће људских права у Београду, у Улици Кнеза Милоша број 4 где се потребне ствари и храна могу донети сваког дана од 10-17 часова, укључујући и викенд.

Прикупљање помоћи траје до четвртка, 5. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво