Желите посао у француској фирми? Ово је прилика да га нађете

"Француска недеља" почиње данас у Београду. До 27. новембра биће одржане многе манифестације а циљ је да се та земља приближи, пре свега привредно, али и упозна наше грађане са свакодневним животом Француза.

У оквиру "Француске недеље", биће доста активности у организацији Француско-српске привредне комора, а највише за младе и за студенте, за оне који траже посао.

Директорка Француско-српске привредне коморе Сања Иванић саветује заинтересованим грађанима да посете сајт "francuskanedelja.rs" и да приступе онлајн сајму запошљавања где ће пронаћи огласе за посао бројних француских компанија.

"Имаће прилику да нађу посао, а имамо и студентске праксе јер желимо да што раније уведемо младе у пословни свет. За њих организујемо и едукативни камп где ће студенти моћи да завире изе друге стране завесе и открију како функционишу велике корпорације", истиче Иванићева.

Биће организована и велика привредна конференција посвећена транспорту.

"Конференцију организујемо у сарадњи са Амбасадом Француске. Питања транспорта су данас од кључног значаја. Свуда у свету су гужве као и у Београду. Питање транспорта није само како доћи од тачке А до тачке Б, већ како доћи на најпријатнији могући начин уз најмању емисију штетних гасова", каже директорка Француско-српске привредне коморе.

На платоу испред тржног центра Рајићева, у суботу ће биће одржан и сајам француског умећа живљења "Bonjour France".

"Открићете различите француске производе и услуге, али и производе инспирисане француском", објашњава Сања Иванић.

Биће организована и пекарска радионица где ће бити показано како се праве француски кроасани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво