УНС: Неприхватљива објава Ивановића на рачун Брадићеве

Удружење новинара Србије протестовало је због увреда које су на Твитеру упућене новинарки телевизије "Пинк" Верици Брадић испод једнако увредљиве објаве водитеља Ивана Ивановића на тој друштвеној мрежи.

Иван Ивановић је у објави на Твитеру поставио питања како Верица Брадић и "њој слични" "мисле да се баве послом после окупације", "могу ли да спавају", "стиде ли се" или су само "го***ри", саопштио је УНС.

Брадићева је за УНС каже да је "нарочито бедно то што су простачки напади иницирани од стране такозваних колега који су запослени на другим телевизијама", као и да "креирање претеће и атмосфере хајке која настоји да изађе и изван Твитера, потпада под дефиницију говора мржње".

"За свој однос и према саговорницима и према темама у емисији коју водим и уређујем сматрам да је коректан и немам намеру никоме да се правдам", невала је Брадићева.

УНС сматра посебно неприхватљивим увредљиве поруке које новинари упућују колегама са других медија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара