Завршено преслагање свих коцака на Тргу републике, саобраћај од 1. новембра

На Тргу републике завршено је преслагање свих коцака на коловозу. Пресложено је 4.150 квадратних метара гранитних коцака како би коловоз могли да користе бициклисти и мотоциклисти, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић.

Горан Весић је у септембру, после ванредне инспекције, наложио извођачима радова на Тргу републике да пресложе коцке на коловозу у року од 35 до 40 дана јер је направљен пропуст и коцке нису постављене равномерно. 

Пошто су коцке пресложене, заменик градоначелника је рекао да је наредних шест дана потребно да се осуши везивни материјал који повезује коцке, преноси Беоинфо. 

"То значи да ће коловоз на Тргу републике бити пуштен за саобраћај, како је обећано, 1. новембра. Тог дана на сајту Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Града Београда биће објављен уговор са извођачем", подсетио је Весић.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 26. окт 2019, 21:00) - anonymous [нерегистровани]

@ Kasno

A sto bi vi da ste znali i prije .Ostavite se gubljena vremena,Pljunite u sake i raditi.

(субота, 26. окт 2019, 19:50) - anonymous [нерегистровани]

mrgudi

Postoje ljudi koji nikad neće biti zadovoljni, ni sa ovom ni sa onom vlašću, i kad se ne gradi i kad se gradi. Volim da vidim da se nešto gradi, da nešto ide napred, a vidim da se u celoj Srbiji gradi i to je činjenica. 

(субота, 26. окт 2019, 18:24) - anonymous [нерегистровани]

Kocke

Sto je kasno ?pa kada je u Srbiji bilo tolko napravljeno kao sada u zadnjih godina.Vama i ovo smeta kada se pravi,gradi i niku fabrike ....Sta onda treba da zivimo kao ranije ili ...

(субота, 26. окт 2019, 16:23) - anonymous [нерегистровани]

Kasno

Objavljuju ugovor kada je posao zavrsen?????? Zbog cega se ne objavljuje ugovor pre nego sto posao krene? Ili pre nego sto je potpisan??