Завршено преслагање свих коцака на Тргу републике, саобраћај од 1. новембра

На Тргу републике завршено је преслагање свих коцака на коловозу. Пресложено је 4.150 квадратних метара гранитних коцака како би коловоз могли да користе бициклисти и мотоциклисти, изјавио је заменик градоначелника Горан Весић.

Горан Весић је у септембру, после ванредне инспекције, наложио извођачима радова на Тргу републике да пресложе коцке на коловозу у року од 35 до 40 дана јер је направљен пропуст и коцке нису постављене равномерно. 

Пошто су коцке пресложене, заменик градоначелника је рекао да је наредних шест дана потребно да се осуши везивни материјал који повезује коцке, преноси Беоинфо. 

"То значи да ће коловоз на Тргу републике бити пуштен за саобраћај, како је обећано, 1. новембра. Тог дана на сајту Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Града Београда биће објављен уговор са извођачем", подсетио је Весић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво