Нова кућа за нови почетак браће Грбић

Годину и по након што су остали без мајке, тројици дечака привредници и грађани Косјерића направили су кућу. Кључ је дат најстаријем – Дејану.

Деветнаести рођендан, Дејан ће прославити у новој кући, док ће његова два млађа брата до пунолетства бити у старатељској, односно хранитељској породици. Запослио се по завршетку школе, али се труди да проведе што више времена са браћом.

"Било је страшних ствари у мом животу, што се десило...Ово је сад неки нови, лепши почетак у мом будућем животу, за мене и браћу. Трудићу се да идемо на боље, да се лепше ствари сад дешавају", каже Дејан Грбић.

Акцију за изградњу куће покренули су Центар за социјални рад и општина, а укључили су се готово сви грађани и привредници Косјерића, опремили су кућу и обезбедили довољно огрева за зиму.

"Надам се да ће овим пројектом породици Грбић, најстаријем брату Дејану и његовом брату Дарку, који ће ускоро почети да живе овде, колико толико бити олакшан живот и да ће наћи тај душевни мир", истиче председник Општине Косјерић Жарко Ђокић.

"Ми и даље остајемо ту да будемо деци подршка у сваком смислу, што се тиче информација с правне стране, животних потребних информација, сарадње, помоћи свакакве врсте тако да биће и даље брига наша", наглашава директорка Центра за социјални рад Косјерића Мирјана Костић.

Захвалан на подршци суграђана, Дејан се већ показао као добар домаћин на усељењу а за који дан рођендан ће са браћом прославити у новом дому.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво