Реаговање РТС-а на увреде Сергеја Трифуновића изречене на Твитеру

Својим последњим оглашавањем на друштвеним мрежама, глумац-политичар и лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић дао је изразима "простаклук" и "одвратност" потпуно нови смисао, саопштава РТС.

Тврдњом да емисија РТС-а "Упитник" постоји да "водитељка не би радила на позив", инсинуирајући на проституцију, Трифуновић је, заједно са онима који су га на Твитеру подржали, отишао чак испод нивоа примитивизма.

Од оних којима је један твит довољан да засијају својим простаклуком, а твитују сваки дан, РТС не тражи никакво извињење јер је тражити тако нешто потпуно бесмислено.

За 16 година колико постоји емисија "Упитник" било је покушаја да се ова емисија забрани, било је увреда и незадовољства од стране многих политичких актера, али никада се није тако далеко запливало у простаклуку као што је то сада учинио Трифуновић.

Зато, уместо позива на извињење, РТС моли све учеснике оваквих и сличних емисија, али и оне који би да се баве дијалогом на јавној сцени, да се пре свега вербално "разоружају".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се