Вечера са Марком Марином за помоћ трогодишњој Хелени

Хуманитарна организација "Заједно за живот" организовала је још једну у низу хуманитарних вечера са познатим спортистима за помоћ оболелој деци, а овога пута пружа се прилика за дружење са Марком Марином. Помоћ је намењена трогодишњој Хелени Гавран којој је потребно 500.000 евра како би се изборила са тешким тумором на мозгу.

Фудбалер Црвене звезде Марко Марин извешће у недељу увече на вечеру донатора који на интернет лицитацији понуди највећу цифру за прилику за дружење са њим.

Лицитација ће се одигравати на ОВОМ линку у наредна четири дана, све до суботе увече.

У августу ове године Хелени је дијагностикован хидроцефалус, али и изузетно малигни тумор на мозгу (meduloblastom IV gradus ), због којег су извршене већ две операције.

Једини спас за Хелену јесу терапије и лечење које може да се обави у Паризу, али за који породица нема средства.

Од потребних 500.000 евра сакупљена је половина суме. Дакле, потребно је још 250.000 евра да би Хелена добила прилику за излечење.

Учешћем у овој акцији Марко Марин се придружио другим спортистима који су вечерали са донаторима, и тако помагали оболелој деци кроз акције Хуманитарне организације "Заједно за живот".

Марин наставља низ који су хуманитарним вечерама започели Мирослав Радуљица, Милан Борјан, Вујадин Савић и Андреа Тринкијери.

Они који нису у могућности да лицитирају за хуманитарну вечеру са Марком Марином, Хелени могу помоћи уплатом на рачуне или слањем СМС-а на број 3030. Потребно је уписати: 707.

Приликом слања СМС-а из Швајцарске потребно је уписати: хуман707 и послати СМС на број 455.

Број динарског рачуна: 160-552151-92
Број девизног рачуна: 00-540-0004253.9
IBAN: RS35160005400004253935
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво