Арно Гујон добитник Рачанског печата

Француски хуманитарац, оснивач Фондације "Солидарност за Косово", Арно Гујон добитник је Рачанског печата 25. Духовних свечаности "Дани Раче украј Дрине".

Признање је Гујону је додељено у знак захвалности за сва дела којима, годинама уназад, хумано и несебично помаже живот и опстанак нашег народа на Косову и Метохији.

Захваљујући у име добитника који је због обавеза био спречен да присуствује догађају, његов асистент Стефан Марковић, рекао је да за Гујона ово признање представља још један пример да је све што је у протеклих 15 година радио на Косову и Метохији, цењено и препознато у Србији, а да његов труд представља искрену жељу да се помогне српском народу на Косову и Метохији.

Досадашњи добитници Рачанског печата, признања установљеног 2015. године су Милорад Додик и архимандрит Јован Радосављевић.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 13. окт 2019, 20:00) - anonymous [нерегистровани]

G-din Arno je legenda...

Kada niko na Zapadu nije smio ni lijepu rijec reci o Srbima,g-din Arno je osnovao Fondaciju "Solidarnost za Kosovo" i pomagao i pomaze srpskom stanovnistvu na srpskom KosMetu i zato je zasluzio svo postovanje i sve nagrade koje je dobio od srpskog naroda.Dostojan.

(недеља, 13. окт 2019, 15:46) - anonymous Lala [нерегистровани]

To je to

Svaka čast i veliki pozdrav ovom plemenitom čoveku .