Брнабићева таксистима: Позив за разговор отворен, не малтретирајте грађане

Премијерка Ана Брнабић поручила је таксистима који већ недељу дана блокирају центар Београда, да је њен позив за разговор и даље отворен и да није фер да малтертирају грађане.

Ана Брнабић је подсетила да су таксисти учествовали у изради Закона о превозу путника у друмском саобраћају и да су били задовољни коначном верзијом.

"Таксисти су сада незадовљни имплементацијом закона. Тада сам им причала да ће бити проблема у његовом спровођењу јер немамо довољно капацитета што се тиче комуналтне полиције", рекла је Брнабић новинарима у Београду.

Премијерка је навела да оно што ради CarGo није кршење закона, већ проналажење "рупе у закону".

Она је рекла да таксисти протестујући раде против својих интереса и да су највећа реклама за CarGo.

Упитана да ли ће забранити окупљања таксиста, Брнабић је рекла да Влада Србије није до сада забранила ниједан скуп ни пријављен ни непријављен и да то неће радити ни у будуће.

"Ми смо демократско друштво и не забрањујемо скупове", налгасила је премијерка.

Указала је да је са таксистима разговарала пре усвајња закона и поновила да позив за разговор и даље стоји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи