Новак и Јелена Ђоковић свечано отворили камп пријатељства "Другаријада"

У Брзећу је свечано отворен камп пријатељства "Другаријада" који седму годину организује Фондација "Новак Ђоковић". На кампу се друже малишани из мање развијених средина.

Деца су срдачно поздравила долазак Новака Ђоковића и његове супруге Јелене на камп.

Новак каже да је преко 130 малишана из најугроженијих средина у Србији на кампу пријатељства "Другаријада", као и да сваке године долазе нова деца.

"За ових пет, шест дана се стичу многа нова пријатељства која трају дуги низ година, надамо се да ће потрајати", истиче Новак Ђоковић.

Указао је да је почаствован и да му је задовољство да може да буде део организације оваквог догађаја.

"То је јако испуњавајуће, јер је нешто најчистије видети дечји осмех, дечју радост, а тога има на претек ове недеље", додао је Новак Ђоковић.

Јелена Ђоковић каже да је камп почео са педесеторо деце из различитих истурених одељења из малих села, а сада је ту 130 дечака и девојчица и двадесетак учитеља.

"Мислим да следеће године ћемо сигурно организовати и нешто веће, расте број партнера са којима ово већ радимо успешно. Мислим да смо се показали врло добри на овом пољу улагања у рани развој деце и са задовољством растемо у сваком погледу", закључила је Јелена Ђоковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво