Нова фабрика чоколаде у Вршцу

Концерн "Бамби Банат" отвара другу фабрику чоколаде у Вршцу, која ће за почетак производити 1.500 тона чоколадних производа, бомбоњера и кекса. Прва производња креће већ почетком ове годинe.

Генерални директор концерна "Бамби Банат" Мирослав Милетић најавио је отварање друге фабрике чоколаде у Вршцу, која ће за почетак производити 1.500 тона чоколадних производа, бомбоњера и кекса.

Милетић је рекао да је реч о фабрици која је деценијама чекала на инсталирање опреме у Вршцу и која ће се налазити на новој локацији већ постојеће фабрике " Бамби Банат".

Прва производња чоколаде креће већ почетком ове године, а производиће се чоколаде у таблама од 80 и 100 грама.

Затворен је циклус реструктурирања фирме и неколико десетина нових производа већ је пласирано прошле године, истакао је Милетић.

Заокружен је производни циклус и развијена једна велика компанија, што допринопси великом оптимизму међу запосленима.

"Са некадашњих волумена и количина прешли смо пре свега на финансијске резултате, тако да су годишњи резултати бољи, иако је протекла година била веома неизвесна, јер је почела са проблемима декларације за тржиште Косова и Метохије, где "Бамби" пласира своје поизводе, указао је Милетић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи