РТС најгледанија српска ТВ

И у 2008. години Радио-телевизији Србије гледаоци поклонили највеће поверење. По оценама гледалаца и критике, ово је најуспешнија година у историји РТС-а.

Према званичним подацима агенције AGB Nielsen Media Research, која једина у Србији мери гледаност свих телевизија, 2008. завршена је као и претходне три године. Најгледанија српска телевизија, са још већом предношћу него ранијих година, је РТС.

На листи 10 најгледанијих емисија на свим српским телевизијама, девет је емитовано на РТС-у.

Најгледаније серије "Село гори, а баба се чешља" и "Мој рођак са села", пратило је више од три милиона гледалаца.

Финале "Еуросонга" гледало је више од три и по милиона гледалаца.

Суочавање уочи председничких избора пратило је више од три милиона гледалаца.

На листи најгледанијих емисија следе серије "Рањени орао", "Бела лађа", Други дневник, "Како смо чешљали бабу" и финале Аустралиан опена.

По оценама гледалаца и критике, ово је најуспешнија година у историји РТС-а са највећом продукцијом и највећим резултатима у гледаности.

Хвала на поверењу!

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво