Михајловић: Ми смо спремни за рушење објекта на Панчићевом врху

Министарство грађевинарства спремно је да изврши све што је потребно по питању рушења нелегалног објекта на Панчићевом врху на Копаонику које је најавио министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, изјавила је министарка Зорана Михајловић.

Зорана Михајловић је, одговарајући на питања новинара, рекла да неће бити новог заказивања рокова за рушење објекта од стране Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

"Чули сте министра полиције, он је рекао да ће се то у најскоријем року десити, да неће остати ни камен на камену. Министарство грађевинарства је потпуно спремно да изврши све што је потребно, ако зависи од нас, а не зависи од нас више. Нема поновног заказивања датума рушења, када се једном закаже рушење, МУП треба да каже када то желе да ураде и онда се иде у то. Стефановић је у Новом Саду све рекао на ту тему", навела је Михајловићева.

Министар Стефановић је недавно најавио да ће најкасније до краја године бити срушен спорни објекат.

"Неспорно је да је објекат нелегалан и оно што могу да вам кажем јесте да ће тај објекат до последње цигле бити срушен. Неће остати трунчица од њега. Показаће се владавина права", поручио је Стефановић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 21. авг 2019, 13:55) - anonymous [нерегистровани]

Sve jos u Futuru

Koliko dugo se vec o ovome objektu govori? A i dalje u buducem vremenu, zasto? Ili ga srusite, pa onda govorite u proslom vremenu, ili ne govorite vise o tome u javnosti. Ovakvim delovanjem sami pozivate novinare da vam postavljaju pitanja, a time, ni danas, nista niste zatvorili!