Мапе за улазак на нови ауто-пут

До улаза на нову деоницу ауто-пута Обреновац–Љиг може се стићи из неколико праваца зависно од тога да ли долазите из Београда или из других делова Србије.

Из правца Београда најбрже се стиже Обреновачким путем од Аде Циганлије преко Остружнице, Умке и Барича до Мислођина, где је улазна тачка на ауто-пут.

Уколико у Београд долазите из правца Ниша најбоље је да се после наплатне рампе Врчин искључите код Бубањ потока на обилазницу поред Авале а затим изађете код Остружнице на пут према Обреновцу.

Уколико идете из правца Сремске Митровице као и из правца Новог Сада ауто-путем, потребно је да се искључите на обилазници пре Београда који показује правац Чачак а који вас води на Остружнички мост после кога ћете се опет искључити на Обреновачки пут.

Ако долазите из правца Шапца старим путем, укључујете се после Обреновца, код Мислођина.

Уколико долазите из правца Ибарске магистрале постоји неколико алтернативних путања.

Из Степојевца најкраћи пут је да се искључите ка Конатици а затим преко Дражевца стигнете до Мислођина.

Из Мељака можете стићи на два начина. 

Први је да се искључите према Вранићу а потом поново преко Дражевца стигнете до Мислођина.

Уколико идете из правца Београда, на крају Липовачке шуме пре Мељака скрените према Великој Моштаници одакле преко Умке поново улазите на Обреновачки пут.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво